Dukesha e pikëlluar e Cornwall-it dhe Kembrixhit mbajti sot syze dielli teksa u pa për herë të parë që nga vdekja e Mbretëreshës.

Kate, e cila ishte e veshur në të zeza, u pa duke ngarë makinën për të marrë tre fëmijët e saj nga shkolla pas javës së tyre të parë në Lambrook pranë Ascot këtë pasdite.

Vdekja e stërgjyshes së tyre Mbretëreshës do të jetë një goditje e rëndë për Princin George, nëntë vjeç, Princeshën Charlotte, shtatë vjeç dhe Princin Louis 4-vjeçar, pasi ata dhe prindërit e tyre fillojnë një jetë të re në Adelaide Cottage në mjediset e Kështjellës Windsor, ku Madhëria e Saj kaloi pjesën më të madhe të vitit.

Të martën ‘banda’, siç e quajnë veten, ndoqi shkallët e përgatitjes së tyre të re, duke nxitur rreze gëzimi nga William dhe Kate, të cilët i mbajtën duart kur mbërritën.

Brenda 48 orëve vendi ishte në zi, por Dukesha vendosi të qëndronte në Windsor për të mbështetur fëmijët në shkollë ndërsa William fluturoi në Aberdeenshire me një avion RAF.

Princi William, tani trashëgimtar i fronit, po kthehet në shtëpi nga Balmoral për të qenë me familjen e tij pasi nxitoi në Skoci për të parë gjyshen e tij para se të vdiste.

Ai do të marrë pjesë nesër në Këshillin e Aderimit në Londër, ku babai i tij Charles III do të shpallet zyrtarisht Mbret.

Top Channel