Mbretëresha në gjendje jo të mirë shëndetësore/ Dhjetëra qytetarë mblidhen para Pallatit Buckingham

08/09/2022 18:44

Dhjetëra qytetarë janë mbledhur para Pallatit Buckingham për të shprehur mbështetjen për mbretëreshën Elisabeth II, e cila ndodhet në gjendje jo të mirë shëndetësore.

Anëtarët e familjes mbretërore ndodhen në Aberdeen.

Mbretëresha është nën mbikëqyrjen mjekësore në Balmoral pasi mjekët u shqetësuan për shëndetin e saj, tha Buckingham Palace.

Mbretëresha është nën mbikëqyrjen mjekësore në Balmoral pasi mjekët u shprehën të shqetësuar për shëndetin e saj.

Buckingham Palace tha: “Pas vlerësimit të mëtejshëm këtë mëngjes, mjekët e Mbretëreshës janë të shqetësuar për shëndetin e Madhërisë së Saj dhe i kanë rekomanduar asaj të qëndrojë nën mbikëqyrjen mjekësore”.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel