Policia e Kosovës ka nisur një aksion anti-drogë në pesë komuna.

Në informacionet praprake aksioni po vijon dhe deri më tani ka disa persona të arrestuar.

Zëdhënësit të Prokurorisë Themelore të Pejës ka deklaruar se aksioni aktualisht po zhvillohet në Istog, ku do bëhet asgjësimi i një plantacioni të bimëve narkotike.

Top Channel