Pas Lamborghini tani e ka radhën Bugatti, deri në vitin 2025 nuk do të ketë më makina

04/09/2022 12:47

Pas njoftimit se Lamborghini është shitur deri në vitin 2024, CEO i Bugatti gjithashtu ka njoftuar së fundmi se kompania e automjeteve po ecën mirë pavarësisht inflacioneve globale.

Pas njoftimit se Lamborghini është shitur deri në vitin 2024, CEO i Bugatti gjithashtu ka njoftuar së fundmi se kompania e automjeteve po ecën mirë pavarësisht inflacioneve globale. CNBC raportoi se CEO i Bugatti, Mate Rimac ka pohuar se të gjitha automjetet e saj tani janë “shitur mirë në vitin 2025” dhe se ai nuk parashikon “ndonjë ngadalësim për momentin”.

Duket se të pasurit ultra të pasur nuk po i ndalin së shpejti blerjet e supermakinave, pavarësisht frikës për një recesion. Ndërsa kompania ndërmerret në prodhimin e automjeteve elektrike, Rumac ka konfirmuar se kërkesa për supermakinat më të reja tërësisht elektrike Rimac të kompanisë së makinave luksoze, si dhe automjetet e saj me motor me djegie mbeten ende të forta dhe madje mund të përshpejtohen.

Kohët e fundit në Javën e Makinave Monterey në Kaliforni, Bugatti zbuloi Roadsterin e ri W16 Mistral me vlerë 5 milionë dollarë amerikanë, me 1577 kuaj fuqi, një motor W16 me katër turbo dhe vetëm 99 modele. Të 99 modelet janë shitur përpara zbulimit. Rimac tha për CNBC se ai fillimisht nuk priste që makina të shitet kaq shpejt, megjithëse numri më i madh i blerësve të tij është në SHBA. Ndërsa suksesi i Bugatti vazhdon të mbizotërojë, CEO Rimac përmendi se kompania planifikon të mbajë një IPO përfundimisht, jo shumë shpejt,

Ne do të dalim publikisht në një moment. Ne nuk e kemi me nxitim… Ne duam të shkojmë në treg kur është vërtet koha e duhur kur kompania ka vërtet financa shumë të forta dhe ne jemi shumë afër kësaj. Kështu që ne do të dalim publikisht, por nëse do të ndodhë pas tre vjetësh, pesë vjetësh ose gjashtë, nuk e di, do të shohim.

FOTO GALERI
1/3

Top Channel