Tregtarët ambulantë të Bulqizës prej vitesh shesin në rrugë.

Mungesa e një ambienti për tregun e qytetit bën që produktet të shiten baraka llamarine ku gjen fruta perime, ushqime dhe e deri veshmbathje.

Pavarësisht kushteve qytetarët e frekuentojnë këtë treg për shkak të çmimeve të ulëta, por efektet e luftës larg në Ukrainë kanë nisur të ndjehen dhe në qytetin e vogël

Me shtrenjtimin që ka mbërritur deri në tregun e tyre qytetrët e Bulqizës shpresojnë që të paktën një ditë mos shkojë të blejnë ushqime  të rrethuar nga papastërtia

 

Top Channel