Dy makina janë dëmtuar pasi një pemë është rrëzuar pranë terminalit të Korçës.

Ngjarja ka ndodhur pak minuta më parë.

Në të njëjtën zonë kanë ndodhur dhe raste të tjera, pasi  pemët janë tharë e kalbur dhe herë pas herë kanë rënë duke rrezikuar dhe jetën e njerëzve.

Dëmet materiale janë të shumta, por pa të lënduar.

Top Channel