Shpërthyen tubacionet e ujit, situatë e pazakontë përmbytjesh në Londër

08/08/2022 14:53

Këtë të hënë një ngjarjëe e e pazakontë ka ndodhur në Londër, ku një shpërthim tubacionesh solli përmbytje.

Shërbimet e urgjencës u thirrën në vendngjarje në lagjen veriore të Islington, ndërsa zjarrfikësit e konsideruan si përmbytje cunami.

Anëtarët e Brigadës së Zjarrfikësve të Londrës ndihmojnë në transportimin e banorëve lokalë përgjatë rrugës Hornsey, Holloway, në veri të Londrës, pas një shpërthimi të ujit prej 36 inç, duke shkaktuar përmbytje deri në katër metra të thellë. Data e fotografisë: e hënë 8 gusht 2022.

Në disa vende thellësia e ujit arriti deri në në 2 ose 4 metra, por deri më tani nuk është konstatuar asnjë i lënduar ose viktime.

“Ne po bëjmë gjithçka që mundemi për t’i rikthyer gjërat në normalitet sa më shpejt që të jetë e mundur dhe po kontaktojmë në mënyrë proaktive me të gjithë në zonën e prekur, kështu që ne mund të sigurohemi që t’u japim ndihmën dhe mbështetjen që ata kanë nevojë“.

Anëtarët e Brigadës së Zjarrfikësve të Londrës kalojnë një pjesëtar të publikut teksa ecin në ujin e përmbytjes në Annette Road pranë Tollington Road, Holloway, në veri të Londrës, pas një shpërthimi të ujit prej 36 inç, duke shkaktuar përmbytje deri në katër këmbë të thellë. Data e fotografisë: e hënë 8 gusht 2022.

Sky News shkruan se seri më tani shumë rrugë janë mbyllur, ndërsa banorëve iu është kërkuar të evidentojnë daljet e tyre.

Me kalimin e orëve situata po normalizohet me ndihmën e 70 zjarrfikësve që ndodhen në zonë, ndërsa niveli i ujit po ulet.

Skena jashtë Tollington Arms në kryqëzimin në Tollington Road dhe Hornsey Road, Holloway, në veri të Londrës, pas një shpërthimi të ujit 36 ​​inç, duke shkaktuar përmbytje deri në katër këmbë të thella. Data e fotografisë: e hënë 8 gusht 2022.

Top Channel