Ardhja e emigrantëve sidomos gjatë muajt gusht ka shtuar rradhët e gjata të trafikut në qytetin e Lezhës.

Akset më problematike mbeten aksi rrugor Lezhë-Shkodër, Lezhë- Shëngjin si dhe rrugët kryesore të qytetit mbeten problematike.

Edhe pse janë të angazhuar shumë forca policie këto akse mbeten gjithmonë problematike sidomos gjatë muajt gusht.

Top Channel