​Arkivi James Bond i Desmond Llewelyn del në ankand për 12.000 dollarë

25/07/2022 23:16

Arkivi James Bond i Desmond Llewelyn do të dalë në ankand për një ofertë fillestare prej 12.000 dollarësh.

Artikujt në pronësi të aktorit “Q” nga ekskluziviteti 007 të paraqitura në ankand, përfshijnë skenarë me shënime, fletë thirrjesh dhe një libër fotografish nga “Tomorrow Never Dies”.

Ata do të jenë në dispozicion nga Nate D Sanders Auctions në SHBA më 28 korrik, me oferta online të pranuara duke filluar nga rreth 10.000 funte.

Drejtuesi i ankandit tha se ishte një “arkiv i shkëlqyer i James Bond-it me kujtime nga i vetmi aktor që ka punuar me pesë aktorë të James Bond, nga Sean Connery te Pierce Brosnan”.

Llewelyn, i cili vdiq në moshën 85-vjeçare në vitin 1999 pas një aksidenti automobilistik, luajti ‘Q’ ‘mjeshtri i veglave’ të MI6 në 17 filma të Bond-it nga viti 1963 deri në vdekjen e tij.

Kjo e bëri atë aktorin më jetëgjatë në ekskluzivitet, me sekuencat e tij duke i treguar Bond teknologjinë më të fundit të spiunazhit, disa nga më të pëlqyerit në filma.

Skenarët e tij të rishikuar të xhirimeve të dala në ankand thuhet se janë në “gjendje shumë të mirë” dhe përfshijnë skenarë për filmat e 007 “On Her Majesty’s Secret Service”, “The Spy Who Loved Me”, “For Your Eyes Only” dhe “Octopussy”.

Libri me fotografi me veshje lëkure me porosi për “Tomorrow Never Dies” u përgatit për aktorët e filmit.

Gjithashtu në ankand janë “afërsisht nëntë fletë thirrje për filma të ndryshëm të James Bond” dhe një letër “që i jep Llewelyn lejen për të mbajtur një çantë mbështetëse James Bond që përmban pajisje të teknologjisë së lartë për t’u përdorur për promovimin e filmit “Octopussy”. Përfshihet gjithashtu një kopje e biografisë së Llewelyn.

Top Channel