Rezultatet e provimit të gjuhës së huaj të maturës janë publikuar këtë të martë nga Ministria e Arsimit.

Për të parë notën tuaj, klikoni këtu.

Gjuha e huaj ishte lënda e parë në të cilën maturantët testuan njohuritë e tyre. Provimi u zhvillua në 9 qershor për rreth 33 mijë maturantë.

Testi u cilësua me vështirësi të lehtë deri në mesatare dhe këtë e tregojnë dhe notat e mira, siç duket nga rezultatet e publikuara sot.

Top Channel