Pas bojkotit të javës së kaluar, avokatët e Durrësit i janë kthyer gjyqeve.

Dhoma e avokatisë së Durrësit me 244 anëtarë po vijon normalisht përfaqësimin në seancat gjyqësore. Javën e kaluar u shtynë rreth 212 seanca gjyqësore nga 300 të planifikuara në gjykatën e shkallës së parë.

Dhjetra seanca të tjera gjyqësore janë shtyrë në gjykatën e apelit dhe atë administrative të Durrësit.

Top Channel