Tre amerikanë zhduken në Ukrainë/ Biden: Mos shkoni atje, nuk është e sigurt!

17/06/2022 23:00

Presidenti i SHBA Joe Biden tha të premten se ai ishte informuar se tre shtetas amerikanë ishin  zhdukur në Ukrainë. 

“Jam i informuar për çështjen në fjalë. Nuk e dimë se ku janë shtetasit tanë, por dua të ritheksoj: Amerikanët nuk duhet të shkojnë në Ukrainë tani. Do ta them përsëri: Amerikanët nuk duhet të shkojnë në Ukrainë tani”.

Personat që rezultojnë të zhdukur në Ukrainë janë Alexander John, Robert Drueke, dhe Andy Tai Ngoc Huynh

Drueke dhe Huynh u zhdukën gjatë një beteje më 9 qershor pranë qytetit të Izbytske, sipas një rreshteri ukrainas  i cili i dha CNN fotografitë e pasaportave të të dy burrave dhe vulat e hyrjes së tyre në  Ukrainë. Ai ka dashur të mbetet anonim për arsye sigurie.

 

 

Top Channel