Tifozët holandezë duket se nuk dinë të ndalen, emocionet e ndeshjes i kanë shprehur në disa forma të cilat nuk janë dhe aq paqësore.

Së fundmi ata kanë goditur me sende të forta një makinë policie, duke i thyer totalisht xhamin e përparmë të saj.

Disa tifozë të tjerë siç shihet në video, i janë drejtuar një diskoteke ku janë futur në turmë.

Top Channel