Çfarë mendon një spikere lajmesh në transmetim LIVE? Na e zbulon Beti Njuma në Ëndërrtjerrësit

04/03/2022 22:23

Beti Njuma tregoi për Ëndërrtjerrësit eksperiencën si gazetare që në fillimet e saj.

Ajo i konsideroi 13 vitet e kaluara në Top Channel si eksperiencë shumë të bukur.

“Ishim të përqendruar, bënim batuta, komentonim lajmet “ , u shpreh gazetarja e cila na tregoi se ku u shkonte mendja gjatë transmetimeve.

Si një njeri aktiv gazetarja nga edicionet informative kaloi në terren.

Vitrina e Librit dhe dokumentarët kanë qenë rrugëtimet e tjera që gazetarja ka bërë në Top Channel.

“Janë vite të tëra pune”, u shpreh Beti e cila ndjen nostalgji për të kaluarën.

Top Channel