Teksa Mikela po komentonte sjelljen e Alesjas me djemtë dhe dyshimet e saj për rrugëtimin në program, ka ndërhyrë opinionisti Arjan Konomi.

Opinionisti i ka sqaruar se ka 6 muaj që takon djem të ndryshëm, ndaj dhe Alesja ka të drejtë ta bëjë këtë gjë dhe të mos dyshojë askush se po bën një lojë.

Arjani: Vetëm ty nuk të dëgjoj dot që jep leksione se me kë ske dalë.

Mikela: Ca ke o Arjan. Jam në pikën që pëlqej një djalë.

Arjani: Kemi 6 muaj që dëgjojmë histerizmat e tua. Ke që në 2 shtator që nuk ke lënë djalë pa dalë.

Mikela: Nuk kam ardhur këtu të bëj shoqëri me ty, kam ardhur të njoh djemtë. Mënyra si thua ti, e bën sikur jam e përdalë.

Arjani: Ti manipulon ndonjë nga djemtë këtu jo mua. Nuk thashë që je e përdalë.

FOTO GALERI
2/5

Top Channel