Grida Duma ka folur për Ilir Shaqirin dhe rrugëtimin e tij në Big Brother VIP. Ajo u shpreh se Shaqiri, pavarësisht artistit që është, ka thirrje të brendshme egoizmi të tregojë se kush është.

Këtë e cilëson si një mënyrë për të sjellë ndryshim në shoqërinë ku nëse thua se do të arrish diçka, të thonë se do të dëmtohesh.

Ema Andrea: Ajo që kam parë në këtë fenomen që është eksperiment për këdo që do të hyjë është reagimi i publikut.

Grida Duma: Ka një gjë që unë dua t’ia njoh si sociologe kësaj gjëja. Ju thatë shfryrje aty ku kanë lënë hapësira të tjera bosh. Është edhe çliruese.  Shfryrja ka një lloj negativiteti kurse çlirimi është zgjedhje. Ai ka thirrje të brendshme egoizmi të tregojë se kush është. Kur sheh një format ku mund të shfaqë personalitetin e vet, ka verb social, ka oratori të maturuar dhe tregoi një anë tjetër të vetën. Ky lloj egoizmi dhe shkon në një rang që do të arrish se dëmtohesh, nuk jam për këtë shoqëri.

Ema Andrea: Ne po flisnim pse është bërë ky fenomen kaq popullor. Shumë interesant kanë qenë komentet. I kam lexuar shumë dhe janë kaq agresive sa dhe për politikën.

Top Channel