“S’ka mercenarë shqiptarë në Ukrainë”/ Reagon Ministria e Jashtme e Shqipërisë pas pretendimit të ministrit të jashtëm rus

19/02/2022 03:26

Për pretendimet e ministrit të jashtëm rus Sergei Lavrov ka reaguar Ministra e Jashtme e Shqipërisë që mohon të ketë në Ukrainë shqiptarë mercenarë.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme hedh poshtë kategorikisht pretendimet e publikuara në agjencinë e lajmeve ruse TAS dhe dyshimet e ngritura nga Ministri i Jashtëm Rus, Sergei Lavrov, për praninë e “mercenarëve shqiptarë” në Ukrainë.

Në shenjë proteste është thërritur Ambasadori i Federatës Ruse të cilit i është kërkuar përgënjeshtrimi i lajmit.

Top Channel