Finalja e Big Brother VIP është vetëm disa orë larg. Banorët ndjehen të emocionuar dhe nën kureshtje për fituesin.

Ata kanë shijuar në maksimum mëngjesin e sotëm të fundit brenda shtëpisë .

Ajo që na habiti më shum ishte një fjali e Einxhel kundrejt Donaldit.

“Lum nusja që do të të marrë” tha Einxhel,  një urim tipik shqiptar.

 

Një reagim që i habiti të gjithë shikuesit pasi dyshja Donald-Einxhel kanë qenë në konflikte të vazhduara kjo si pasojë e akuzave të Einxhel.

Akuzat e Einxhel kundrejtë  binjakëve për mungesen e korrektesës në pagesë prekën Donaldin duke hapur kështu “sheshin e luftës” midis tyre.

Duken se gjërat po rregullohen në këtë ditë të fundit në shtëpi duke mos u marrë me grindje por duke e shijuar në maksimum.

Top Channel