“Për’puthen” nisi sot me një urim për Kosovës, që shënon 14 vite si shtet i pavarur.

Moderatorja Bora Zemani uroi shqiptarët kudo ndodhen për Kosovën, shtet Sovran dhe i pavarur. Disa nga djemtë nga Kosova u emocionuan kur folën për luftën dhe emocionet e 17 shkurtit 2008, kur u shpall pavarësia.

Xhaferi foli për xhaxhain që ka rënë dëshmor në luftë dhe që është krenar të mbajë ermin e tij. Laureta kishte zgjedhur një hartë të Shqipërisë etnike si dhuratë për Arjan Konomin dhe Borën. Opinionisti, pasi e falenderoi, theksoi se nuk janë të rëndësishëm kufijtë, por që shqiptarët kudo ndodhen, të jenë bashkë.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel