Në lojën me pantomime banorët e Big Brother VIP duhet të shpjegonin vetëm me shenja pa folur emrin që i thotë grupi kundërshtar .

Radha ishte e Donaldit i cili u mundua t’i shpjegonte Einxhelit Beatrixin vetëm me shenja.
Të qeshurat e Beniadës nuk munguan, pasi ajo e dinte vështirësinë që do të kishte Donaldi në shpjegimin e Beatrix.

 

 

Ai gjeti një mënyrë tjetër duke treguar vendin ku rrinte Trixa dhe me kë rrinte.
Einxhel nuk u mundua shumë duke e gjetur që Trixa ishte ajo për të cilën bëhej fjalë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel