Aktorja e njohur, Arjola Demiri, ishte mbrëmë e pranishme në emisionin “Big Brother Fan Club”, ku analizoi lojën e katër finalistëve.

Kur ishte radha e moderatores, Einxhel Shkira, Arjola u shpreh se “ajo ka qenë kameleon me të gjitha ngjyrat aty brenda”.

“Ka treguar që është shumë e fortë, shumë luftarake, me strategji. E ka studiuar shumë mirë ‘Big Brother-in’ nga jashtë. Që kur ka ardhur ka dashur t’u japë forcë vajzave brenda, e ka bërë dhe me mua”, tha Demiri.

Aktorja shton se strategjia e moderatores është të luftojë me njerëz të fortë aty brenda, duke u përballur me ta dhe dinamikat. “Mendoj se mënyra më e mirë për të mbrojtur idenë për të cilin ka ardhur, është ky”, shprehet Arjola.

Top Channel