Pas Xheisarës, Dj Dagz është i eleminuari i radhës nga Big Brother Albania Vip.

Dagz u largua pas një nominimi surprizë dhe pak minutësh. Beatrix filloi një zinxhir shpëtimesh dhe në fund mbetën Dagz dhe Einxhel.

Dagz e mori me shumë sportivitet largimin, por qëndrimi i Einxhel mund të krijojë situata të reja në shtëpi.

Top Channel