Të nominuarit e spektaklit të sotëm ishin Tani,Egzona dhe Xheisara.

Votat e publikut kanë vendosur që banori që u largua sonte nga shtëpia më e famshme në Shqipëri ishte Xheisara.

Ajo u largua nga shtëpia,duke lënë kështu përfundimisht lojën për çmimin e madh prej 100 mijë eurosh.

Top Channel