Buxheti i kësaj jave varet se sa gola do të bëjnë banorët.

Ata do të vendosin në kokë kokoren me rraktën e tenisit,do të ulen në gjunjë dhe do të gjuajnë topat me anë të rraketës me kokë për të bërë gol në portë.

Nuk lejohet të prekin topat me duar.Në dispozion janë 200 topa.Në varësi se sa gola do të shënojnë do të vlerësohet përqindja e buxhetit.

Top Channel