Pasditen e sotme banorët kanë luajtur me njëri-tjetrin lojën e famshme “Shtet, qytet…”.

Përveç debateve, diskutimeve dhe batutave, kjo lojë shpalli edhe disa fitues.

Xheisara lajmëroi banorët se Donaldi, Arjola, Iliri, Arbri dhe Einxhel do të kalojnë një mbrëmje në ambjentin e suitës.

Për fituesit ishte mundësuar ushqim i mirë, veshje dhe muzikë meksikane.

 

Top Channel