Mbrëmjen e kaluar, Donaldi, Arjola, Iliri, Arbri dhe Einxhel kaluan një darkë meksikane në ambientin e suitës pasi fituan një lojë.

Gjatë bisedës po flisnin për DJ Dagz duke i thënë Einxhelit se ai e mbështet ndërsa ajo tregoi rastet kur ka debatuar dhe DJ Dagz, me të cilin ka krijuar histori dashurie, nuk ka ndërhyrë.

Einxhel: Momentin që kam bërë debat me Ilirin, nuk ka ndërhyrë. Dhe në momentin që Dagzi ka bërë debat me Ilirin, nuk i kam ndërhyrë. Këtë sigurisht që e vlerësoj.

Iliri: Dagzi të lë të flasësh.

Einxhel: Me një natyrë si puna ime, nuk ka nevojë të më ndërhyjë Dagzi të më mbrojë apo të më mbajë anën.

Donald: Pse ka nevojë që ti ta mbrosh?

Einxhel: As Dagzi nuk ka.

Donald: Dagzi nuk është përfshirë në asgjë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel