Mbasditen e djeshme një mision që i ishte ngarkuar nga ‘’Vëllai i Madh’’ Beatrix dhe Donaldit shkakoi debate dhe diskutime të shumta në shtëpi.

Në një bisedë me Donaldin,Einxhel u shpreh se kjo gjë ishte pak e tepruar nga ana e çiftit.

“Nga ana njerëzore kjo nuk bëhët si shaka fare,me e katandis tjetrën në atë farë feje.Nuk ka faj Arjola që nuk shkoi ta ngushëlloj se nuk e mërziti Arjola.Nga ana njerëzore zgjidh një shaka tjetër”,i tha Einxhel e revoluar.

”Unë po e qetësoja ti çfarë po bëje”, i tha Donaldi.

”Ti duhet të shkoje ta ngushëlloje atë jo unë”,tha Einxhel.

Top Channel