Mbasditja ka përcaktuar për banorët zhvillimin e një loje interesante.

 

‘’Twister’’  është loja e cila do të vendosë në punë gjymtyrët dhe intuitën e tyre.

Banorët u ndanë në tre grupe me nga katër persona.

Disa prej banorëve patën edhe rolin e arbitrit për të koordinuar të gjithë lojën.

Banorët u vendosën në sfidë përballë njëri-tjetrit teksa lakmojnë statusin e fituesit të saj.

Top Channel