Ditën e sotme një mision i rëndësishëm i është ngarkuar dy banorëve të shtëpisë.

Donaldi dhe Beatrix duhet që të dramatizojnë çdo ngjarje dhe diskutim që ndodh në shtëpi.

Këtë sfidë e nisi e para Beatrix e cila shigjetoi Egzonën si viktimën e saj në këtë lojë.

‘’A të kam thënë unë që mos të rrish me Donaldin?’’,- e pyeti ajo e prerë dhe e nervozuar.

Ky debat vazhdoi dhe u egzagjërua edhe më tej teksa Beatrix vendosi të provokoi edhe Donaldin duke i thënë: Egzona më tha që të kishte qejf, kështuqë kujdes me shakatë të lutem.

Kujtojmë se dyshja nuk ka informacion se janë të ngarkuar më të njëjtin mision nga ‘’Vëllai I Madh’’.

 

Top Channel