Nominimet e kësaj javë janë kryer sipas mekanizmit të zinxhirit.

Ishte Arjola ajo e cila e nisi këtë strukturë me titullin e fitueses në lojën e Kutive.

Njëri pas tjetrit ata zgjodhën të preferuarit e tyre, derisa treshja e fundit dërgohet në nominim.

Egzona, Xheisara dhe Tani përfunduan në fund të zinxhirit derisa Arjola preferoi të mos shfrytëzonte të drejtën e vetos.

 

Top Channel