Marrëdhënia mes Donaldit dhe Beatrix vazhdon të komentohet në shtëpi.

Këngëtarja ka pretenduar se lidhja e saj po përjeton një krisje, teksa Donaldi nuk po i dedikohet sin ë fillim.

Në sytë e disa banorve ky është një shqetësim i drejtë, ndërsa disa të tjerë e konsiderojnë sjellje të panevojshme.

‘’ Do të ketë hapesirën e tij dhe vëmendjen tek loja sepse e di qe ka ardhur për të fituar’’,- u shpreh Arjola

‘’Në vajzat mendojnë thuajse njësoj, unë dua të them se më ka ardhur keq që mbas atij spektali Beatrix u distancua por jemi sqaruar’’, – rrëfeu Egzona.

‘’Nëse Beatrix ndjen që nuk e ka pasur raportin si më përpara atëherë duhet marrë në konsideratë, por nuk mund të pretendoj që i duket, Natyra e saj është e tillë  dhe do vëmendje’’,- tha Einxhel.

Top Channel