Një tjetër banor i largohet shtëpisë së ‘’Big Brother Vip’’.

 

Të nominuarit ishin Arbri, Eltioni dhe Iliri.

Shumicën e votave fatkeqësisht e siguroi pikërisht Eltioni.

Ai ka ndërprerë këtë eksperiencë të shkurtër teksa si motiv për këtë penalizim përcakton debatet e forta me Ilirin.

”Historia me Ilirin më ka penalizuar, duhet ta kisha shfaqur në një tjetër moment”,- tha ai.

 

Top Channel