Mbrëmjen e djeshem Monika ka biseduar me Ilirin me tone të ashpra.

Pjesë nga biseda:

Monika:Nëse ti e mendon se pesonaliteti i një gruaje vjen te zëri dhe te pesë gjëra,unë di të të them që personalitet mund të ketë edhe një grua e qeshur

Iliri: Kush të ka thënë ty,unë kam qenë i pari që kam qeshur me shakatë që ka bërë Donaldi me ty dhe kam qenë realisht i kënaqur që ti po kënaqesh me këtë gjë

Monika:Ti po ta kishe treguar këtë gjë,do ta kishe treguar ndryshe

Iliri: Unë nuk e kam as te shakatë por thjesht te arsyetimi që ti bën përsa i përket sjelljes me banorët këtu

Top Channel