Spektaklin e mbrëmshëm Iliri u vendos përpara një zgjedhjeje në lidhje me Kutinë e Pandorës.Ai zgjodhi ta hapi atë ku pati mundësinë të darkonte me mikun e tij më të mirë,Sabianin.

Teksa dyshja po bisedonin,Iliri foli për Monikën.

“Unë pata një debat para se të vija këtu se Monika kur ndizet Prime ndërron komplet tonalitet zëri,fiket Prime ajo ul tonin e zërit dhe fillon anashkalimin e hipotezave,teorive,ama hapet gjëja tani ka filluar del me shpatë.Është strategjia e saj”,tha Iliri.

“I kemi ndenjur shumë afër dhe nuk më vjen fare mirë”,tha Sabiani nga ana tjetër.

Top Channel