Spektaklin e mbrëmshëm Monika e përlotur shpreh ofendimin nga batutat e Ilirit që ai ka bërë gjatë këtyrë ditëve me të.

Mbas spektaklit Monika dhe Arjola kanë folur në lidhje me atë situatë.

“A nuk e shikon që ai i shfryrtëzon të gjitha dhe jashtë merret shumë shëmtuar” i tha Monika Arjolës.

“Të jesh e bindur nëse merret shëmtuar të gjitha pasojat e kësaj i mban Iliri”i tha Arjola.

Top Channel