Spektaklin e sotëm Arjola ka treguan rrugëtimin e dhimbshëm të jetës së saj.

Ajo tregoi se i është dashur të luftojë shumë për fëmijët e saj, të cilët i ka vendosur edhe përballë jetës së saj.

‘’I përulem nënës time që më hapi deën. Kur ika në Suedi e lash shumë të bukur dhe kur e ktheva ishte plakur shumë. Dua të tregoj se ka njerëz shumë të fortë. Për asnjë moment nuk jam viktimizuar këtu brenda. Kam vendosur që të mos mos martohem pasi nuk dua që fëmijët e m’i të kenë një njerk’’- tha ajo e përlotur.

Pasi tha këto fjalë e përlotur, Arjola pati mundësinë të takonte njeriun e saj më të shtrenjtë , nënën e saj.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel