Një tjetër banor i largohet shtëpisë së ‘’Big Brother Vip’’.

Të nominuarit ishin Einxhel, Dagz dhe Iliri.

Shumicën e votave fatkeqësisht e siguroi Einxhel.

Mes lotësh ajo ka ndërprerë këtë eksperiencë  që zgjati më shumë se 2 muaj.

Top Channel