Mbrëmjen e djeshme banorët teksa po rrinin në oborr,kanë luajtuar lojën “Jam”.

Kjo lojë solli shumë momente gazmore dhe batuta mes tyre.

Ata kaluan disa momente të bukura me njëri-tjetrin ku dhe e mbyllën mbrëmjen me argëtim.

Top Channel