Donaldi i ka bërë një portret Beatrix, me të cilën po shijon historinë e dashurisë brenda Big Brother Vip.

Beatrix ka qëndruar në profil teksa Donaldi piktoren. Mirëpo, duket se portreti nuk ka dalë edhe aq mirë.

Beatrix tha se hunda i ka dalë shumë e madhe. “Pse aq e kam hundën unë? Nuk e kam hundën e madhe”, i tha ajo.

Ndërsa Donaldi duke qeshur iu kthye: “Po.”

Më pas e ka lënë pikturën në dhomën e grimit, ndërsa nuk dihet nëse do e vazhdojë më vonë. Menjëherë më pas, Beatrix i ka treguar Beniadës se Donaldi i ka bërë hundën e madhe në pikturë dhe ajo i tha se e dinte që do bënte dicka që nuk do t’i pëlqente.

Top Channel