Mbrëmjen e kaluar, Einxhel dhe DJ Dagz kanë biseduar për puthjen që kanë shkëmbyer.

Einxhel u shpreh se do të donte të mos kishte ndodhur pasi kishte vendosur të mos merrej më me të dhe arsyeja për këtë ishte pikërisht hyrja e motrës së Dagz.

DJ Dagz: Në një anë e kam ditur, kam qenë i përgatitur që ti do ta marrësh ndryshe.

Einxhel: Nuk e mora ndryshe, thjesht do të kisha preferuar të mos kishte ndodhur.

DJ Dagz: Nuk e kthejmë dot. Por e njëjta gjë do të ndodhte.

Einxhel: Jo se unë do të rrija tek krevati im. Atë natë kisha vendosur që nuk do të merresha më me ty, kështu vendosa në kokën time. Me 1, pas prime.

DJ Dagz: Me çfarë rasti? Për punën e Aurorës?

Einxhel: Po. Mendova se do ishte më mirë për ty.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel