Banorët kanë diskutuar disa prej ngjarjeve më të përfolura në shtëpi.

Ngjarja e katërt ishte debati mes Fifit dhe Granitit,ku Fifi u mërzit kur Graniti e konsideroj atë vetëm si shoqe.

“Graniti ka zgjedhur të bëj të gjitha lëvizjet më të gabuara”,-tha Beatrix.

“Realisht ai ja ka penalizuar lojën Fifit,jo Fifi atij se ai e ka shfrytëzuar Fifin”,-tha Big Mama.

“Pse i jep dikujt shpresa kot edhe më pas i thua se në fund të shoh vetëm si shoqe”,-tha Meridiani.

“Prime-in e parë unë kam thënë që midis Granitit dhe Fifit nuk shoh asgjë më shumë se një marrëdhënie shoqërore”,-tha Arjola.

Top Channel