Një zarf i bardhë ka mbërritur mëngjesin e sotëm në shtëpi

Ai lajmëroi se dënimi për banorët ka përfunduar me sukses.

Spektaklin e mbrëmshëm Beniada u vendos përballë “Kutisë së Pandorës” gjatë së cilës duhet të bënte një zgjedhje.

Ajo vendosi që të gjithë banorët të kalonin natën në oborr vetëm për të pranuar një udhëtim familjar në Dubai dhe Maldive.

Për banorët sfida më e madhe ishte të përballonin të ftohtin por ia dolën t’i sfidonin temperaturat me sukses.

Top Channel