Çdo lidhje romantike ka dy rrugë: Ose do të jeni përgjithmonë bashkë, ose do ndaheni.

Ka shumë gjasa që të ndodhë kjo e dyta, kështu që për çdo rast ju duhet rezervë një listë me filma. Do ta shihni ndarjen me sy tjetër. Sigurisht dhe ish-in!

1. Someone Great

2. He’s Just Not That Into You

3.Like Crazy

4. Mamma Mia!

5. Marriage Story

6. The Last Five Years

7.Celeste & Jesse Forever

8. Runaëay Bride

9. The First Wives Club

10. 500 Days of Summer

11. The Break-Up

12. Eat, Pray, Love

13. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

14. Crazy, Stupid, Love

15. Under the Tuscan Sun

16. The Holiday

Anabel

Top Channel