Aromë festash në Lushnjë, ndizen dritat e pemës së Vitit të Ri

06/12/2021 17:46

Atmosfera e festave të fundvitit ka filluar të ndihet dhe në qytetin e Lushnjës.

Në sheshin qendror të qytetit u ndezën dritat e pemës së Vitit të Ri, ndërsa fëmijët e Qendrës Kulturore të Fëmiëve kanë gjallëruar atmosferën me këngë festive.

E pranishme në këtë ceremoni ka qenë dhe kryetarja e bashkisë, Eriselda Sefa, që premton festa dhe aktivitete për të gjithë grupmoshat gjatë këtyre ditëve.

Top Channel