Ditën e djeshme banorët kanë zhvilluar provën javore.

Në dhomën e grimit gjendeshin 100 këpucë të vendosura në mënyrë të çrregullt dhe ata do të duhej të bënin bashkë palët e këpucëvë sipas modelit edhe masës.

Ata do duhet të gjejnë numrin e saktë të këpucëve që ata bën palë ditën e djeshme dhe ti vendosin në raft sipas numrave.

Koha në dispozion është 2 minuta.
Nëse e realizojnë me sukses “Bufalo” ka menduar të dhurojë një palë këpucë për të gjithë banorët.

Top Channel