Teksa po qëndronin në oborr mbrëmjen e djeshme Antonela ka debatuar me Pm.

Ajo i ka thënë atij se ai po e përdor Sarën për të rritur followersat në “Instagram”.

“Ti a i ke treguar prindërve që je afruar me Sarën si e si për të rritur followersat? Ti po vdes të dish sa followersa ke shkuar në Instagram.Kur kam hyrë unë brenda në shtëpi më pyete sa followersa kam shtuar? A kan hapur fanpage për mua dhe Sarën?,-tha Antonela.

“Këtu ti po gënjen.Betom në prindërit e mi që unë kurrë nuk kam e kam thënë këtë gjë”,-i tha Pm.

Top Channel