Mbrëmja përcaktoi një tjetër detyrë për banorët.

Ata do të duhej që të ndërtonin një mozaik vetëm duke përdorur makarona.

Hapi i parë i kësaj detyre ishte që banorët të ndaheshin më dy grupe dhe të bashkëpunonin me njëri-tjetrin për gjetjen e idesë apo proçesin e punës.

Dy leaderat kryesorë të grupeve ishin Donaldi dhe Claudio.

E gjithë proçesi nuk kaloi lehtshëm teksa banorët përpiqeshin edhe të “spiunonin ” strategjitë e njëri-tjetrit.

Top Channel