Mbrëmjen e djeshme para se të shtriheshin për të fjetur dyshja kanë diskutuar në lidhje me një situatë ku Pm ishte ndjerë i ofenduar nga Antonela.

“Ti më the mbylle derën por në një mënyrë shumë agressive dhe nuk ishte fare normale se si e the”,-tha Pm.

O Pm mos më bëj për të qeshur të lutem.I kam marr të gjithë me rradh duke i thënë të mbyllin derën,10 herë po sa herë kalonin e lenin hapur,ti kalove dhe e le hap.Nëse e ke marr për keq të kërkoj falje”,-tha Antonela.

Top Channel