Dondali ka qenë shumë i shqetësuar në lidhje me gjithë situatën që ndodhi gjatë spektaklit të mbrëmshëm.

Ai është shprehur se nuk do që e gjitha kjo situatë të diskutohet më.

“Nuk dua që kjo gjëja të diskutohet më.S’dua të preket një person tjetër që është jashtë dhe nuk është prezent këtu”,-tha Donaldi.

“Nuk e kemi prekur ne atë personin”,-i tha Einxhel.

“Sido që të jetë ka qenë dhe faji im.Nuk e dija që do të ndodhte kështu”-tha Donaldi.

Top Channel