Iliri ka komentuar mbasditen e sotme trekëndëshin e krijuar të dashurisë.

Sipas tij Donaldi duhet të kishte qenë më i qartë për situatën e tij, për të evituar kështu çdo keqkuptim.

‘’Unë nuk e dija që ai nuk e kishte sqaruar. Por duhet të kishte menduar pak edhe se çfarë është bërë në publik. Ai e dinte shumë mirë se Bora është ikoni tani, edhe ai vetë po njihet. Publiku i ka parë brenda një kristali’’,- tha ai.

Më tej Iliri shtoi se tek lidhja e saponisur me Donaldin dhe Beatrix arrin të shohi zjarrin e dashurisë.

‘’Mes tyre nuk shoh xixa, është shumë e qartë që tek ato kanë lindur shkëndijat, zjarri i dashurisë’’.

 

Top Channel